frituurwagen limburg


frituurwagen

Wil je frietmobiel huren huren in limburg ? dat kan !


frituurwagen

Frietkraamaanhuis, een leuke frituurwagen voor je feest


Foodtruck festival

Foodtruck festival je ziet ze geregeld in bijna ieder dorp. Smul zekers eens van de heerlijke foodtruck gourmet burger als je ze ziet staan op een volgend festival


foodtruck frituur

een foodtruck frituur voor je feest of event.


frituurwagen limburg

2020 is voorbij, we zijn aan vaccineren geslagen welda kunnen we weer genieten van een rijdende frituur Boek alvast je frietkraam, want zodra de lockdown voorbij is zal iedereen er een willen boeken.


frietwagen te huur

Binnenkort start de lente weer en kunnen we weer volop genieten van het feesten. Feesten zonder zorgen door een mobiele frituur op je feest. Dit kan je tegenwoordig doen voor een leuk lentefeest, communiefeest. Ook voor een verjaardag je bent zo zeker van een feest zonder zorgen en zonder gedoe. Het team van de foodtruck staat klaar voor je gasten te verwennen met heerlijke lekkernijen.


mobiele frietkraam

Een frietkraam aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


frietkraam huren

Een leuk feest en lekker eten dan kan je best een frietkar huren. Leuk feest want de patatkraam komt op je locatie. Je kan kiezen uit verschillende formules. Weet dat je echte heerlijke Belgische frietjes krijgt, ook heerlijk snacks. Je gasten zullen smullen en jij zal een onvergetelijke feest hebben.


Frituurwagens verhuur - Edma-Gora

EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten. EDMA-GORA beschikt over


Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfesti

Door een beroep op ons te doen zal u uw feest zonder zorgen kunnen voorbereiden. Wij zijn niet alleen een goede oplossing voor festivals, braderijen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ook voor feestjes met familie en vrienden zal u snel overtuigd zij


Historiek - Het Friethuis

Het verhaal begint in december 1967 met Pierre De Bisschop en Iréne Linthout. De eerste frieten werden gebakken in een tweedehands kraampje langs de Hallebaan in Meerbeke. Veertig jaar later staan zoon Geert en zijn echtgenote Kristel aan de frietketel. D


Foodtruck + BBQ - 010BBQ.nl

BBQ bus feest vanaf 25 personen Heeft u altijd al eens een groot barbecue feest willen houden? Maar dan net even anders?


Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.


Verhuur van frituurwagens, hamburgerwagens en ande

Graag bieden wij onze diensten aan bij de catering en organisatie van een bedrijfsevenement. Wij ondersteunen in regie of op offerte opendeurdagen, bedrijfsfeesten, of eender welk evenement dat u als bedrijf in gedachten heeft. Geniet van onze ervaring o


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?


Hamburgerkraam huren Oost-Vlaanderen

Veel mensen denken bij het woord hamburgerkraam aan zon vuil kot dat op de voetbal staat. Een oude grijze man met een sigaret in de mond en een oude dame die broodjes aan het opensnijden is. Een hamburgerkraam openen is niet voor iedereen weggelegd, doch


Gerard Roerink – Evenementen catering | voor ieder

GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.


Frietwagen huren bij Reintje in Duizel (de kempen)

Reintje verhuurt een frietwagen welke helemaal is ingericht volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. U kunt kiezen uit 3 pakketten.